Представники інспекції прийняли участь у робочій нараді ДСНС України

Перша заступниця начальника державної екологічної інспекції Південно-Західного округу Яна Майборода та начальник міжрайонного відділу державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів Миколаївської області Андрій Кузюк взяли участь у виїзній робочий  нараді, яку провели директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький та представники апарату ДСНС України.

Серед учасників були присутні перший заступник начальника Миколаївської обласної адміністрації Георгій Решетілов та начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко.

Говорили про основні завдання, функції та склад штабів з ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій, життєзабезпечення постраждалих, організацію проведення аварійно-рятувальних робіт з урахуванням безпекової ситуації в регіоні, забезпечення стійкості об'єктів критичної інфраструктури, розглядали типові недоліки з організації реагування на надзвичайні ситуації, в тому числі військового характеру та інше.

Також відпрацьовували питання реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з аваріями на об'єктах енергетики, водо- та газопостачання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці